over maritime filming group

Maritime Filming Group

Een jong en dynamisch team met een maritieme achtergrond, die een heldere kijk hebben over hoe deze sector creatief gepromoot zou moeten worden.


Opgegroeid in de scheepvaart, waarmee wij tot op de dag van vandaag grote affiniteit hebben. In onze ogen werden de scheepvaart en andere bedrijfstakken op een vlakke en oninteressante manier in beeld gebracht. Wij miste een frisse blik en vonden dat de promotie van deze sectoren een boost kon gebruiken.

Het begon met een drone en een hobby, en is uitgegroeid tot een onderneming. Opnames in eigen kring zorgden voor bekendheid en verzoeken, die onze toewijding versterkte. Deze passie dragen we uit naar al onze klanten.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full-time, professionele onderneming die klaar staat om uw bedrijf in beeld vast te leggen. Vol overgave proberen wij aan alle wensen van onze klanten te voldoen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Contact

 


Diensten van Maritime Filming Group

Treffend beeldmateriaal voor promotie of inspectie, aangepast aan uw specifieke wensen.

 

  • Beeldwerk op maat, met of zonder drone.
  • Bewerking van producties en fotografie.
  • Videoproductie van begin tot eind.
  • Wereldwijd actief: zeevaart & off-shore.
  • Toevoeging van treffende teksten en/of voice-overs.
  • Totaalpakketten met website, foto’s en promotiefilm.

 

Promotiefilms kunnen u helpen om uw bedrijf wat meer bekendheid te geven. Deze films zijn in de regel vrij kort en via social media of uw website eenvoudig aan te bieden. Met name op social media wordt een mooie promotie film gewaardeerd en daardoor veel bekeken en/of gedeeld. Uw bereik kan enorm toenemen, zowel nationaal en internationaal. Het internet heeft immers geen grenzen en geen sluitingstijden, laat uw promotiefilm zijn werk voor u doen en krijg internationale bekendheid. Heeft u nog geen website of overweegt u meteen uw website te vernieuwen dan kunnen wij ook een totaalpakket aanbieden.

 

Voor onze vaste partners staan wij 24 / 7 - 365 klaar:

Promotiefilms van binnenvaart


Wij zorgen voor complete producties die aan uw wensen voldoen. Beeldmateriaal, audio, voice-overs en/of teksten zijn allemaal mogelijk. De locatie is niet belangrijk. Wij zetten ons flexibel in om zo effectief uw bedrijf te kunnen bedienen.

Promotie van bedrijven aan de wal


Ook bedrijven buiten de maritieme sector kunnen bij ons terecht. Wij brengen uw bedrijf doeltreffend in beeld, met een drone vanuit de lucht, maar ook met stabiele beelden op de werkvloer.

Promotie zeevaart & off-shore


Onze diensten stoppen niet bij de grens. Wij komen graag naar u toe om uw schip, rederij of bedrijf van een gezicht te voorzien. Daarbij is meevaren geen probleem. Voor speciale verzoeken kunt u ons altijd benaderen.